BK Krnov

Nejmladší minižáci U11 - OP

2012-03-17 15:31:41
DSCN0405 kopie.jpgBK Opava - BK Krnov 63:26 (21:8, 33:16, 51:24)
BK Opava - BK Krnov 55:34 (21:6, 27:18, 44:24)

Domácí Opava byla jasným favoritem nejen dle postavení v současné tabulce OP. Kluci byli hlavně vyjevení z rozlehlosti a velikosti opavské víceúčelové haly. Chyběly nám některé opory a tak jsme museli poskládat tým dle možností.
V prvním zápase jsme dobře začali, ale od stavu 12:8, kdy jsme následně vystřídali hráče základní pětice, jsme nedali ani bod. Druhá pětka držela odstup od soupeře, ale po přestávce opavští opět proti naší první pětici získali další náskok. Tady byla absence hráčů dost znát. Ale nakonec jsme podali celkem slušý výkon, rozhodně lepší, než proti ostravskému Snakesu C. Domácí byli technicky vyspělejší a hlavně proměňovali své střelecké šance mnohem lépe než my. A to rozhodlo.
Do druhého zápasu jsme vyměnili pětice, ale bohužel se nám už ve druhé minutě zranil líčový hráč základní rotace. Pak se kluci jakoby položili a dávali příliš mnoho prostoru soupeři.Výsledek 21:6 byl ještě milosrdný. Naději nám vykřesala druhá pětka, která svého soupeře přehrála díky zlepšenému výkonu našeho kapitána. Snížili jsme tak náskok na přijatelný rozdíl 9 bodů. Ale situace se bohužel opakovala. první pětka nedokázala zastavit nápor soupeře a jen 4 body v poslední minutě nám trochu zlepšily náladu. Po vystřídání jsme dali do hry více bojovnosti, trochu jsme se zlepšili a snížili jsme na rozdíl 14 bodů. Ale po 5 faulech musel odstoupit náš nejlepší hráč a bylo po zápase. Kluci se sice snažili, ovšem závěr jsme nezvládli. Škoda, mohli jsme soupeře více potrápit.
Autor: Jan Kovařík