BK Krnov

Nejmladší minižáci U11 - OP

2012-04-02 07:40:11
DSCN0656 kopie.jpgBK Krnov - SBŠ Ostrava 34:45 (7:6, 13:21, 19:36)
BK Krnov - SBŠ Ostrava 40:25 (17:11, 23:18, 31:22)

V neděli jsme předehrávali zápas s dívkami SBŠ Ostrava a decela jsme věřili, že můžeme uspět. V prvních vzájemných zápasech jsme uhráli jedno vítězství ve druhém utkání a ten první jsme ztratili naprosto zbytečně, když jsme nedávali jasné šance z dvojtaktů. V odvetě to bylo podobné. První zápas jsme rozehráli docela obstojně,když první pětka dobře bránila. Ale bohužel hostující tým měl silnější druhou pětici,která nás přehrála díky naší velmi špatné obraně. Nechávali jsme zbytečně příliš mnoho volného prostoru pro soupeřovy hráčky a ty toho dokázaly využít. A opět jsme doplatili na to, že jsme nedávali jasné střelecké příležitosti.
Ale ve druhém zápase jsme obranu zlepšili. Více jsme přistupovali k protivníkovi, tomu se přestávalo dařit a kluci si při tomto vývoji mnohem více věřili v útoku. Důležité bylo, že jsme bodový odstup udrželi i pro druhý poločas. Ten nás zastihl v mnohem lepší formě než soupeře. Vypadalo to, že dívky postupně zrácejí energii a už neměly ten tah na náš koš. My jsme naopak vydrželi nastolené tempo a dokázali dovést zápas do vítězného konce.
Uplynulý víkend byl tedy pronás úspěšný. Získat 3 výhry, o tom se nám před tím ani nesnilo. Upevnili jsme si tak pro nás celkem dobré 7. místo v tabulce OP. Poslední dva zápasy hrajeme až 21. dubna na NH Ostrava.
Autor: Jan Kovařík