BK Krnov

Kadeti U17 - přátelský zápas

2021-06-16 07:54:30
SK Bruntál - BK Krnov 54:41 (23:19

Po velice dlouhé době zaviněné koronavirovými zákazy jsme odehráli místo tréninku alespoň jeden přátelský zápas s tradičním soupeřem. Bohužel se nám nepodařilo zajistit všechny hráče, protože soupeř nastoupil ve značně kombinované věkové sestavě od kadetů po juniory ročníku 2002. Ti samozřejmě na hřišti přehrávali fyzicky naše hráče, i když nehráli na plný výkon. Ale odehráli jsme poměrně dobrý zápas, plný naprosto zbytečných, ale pochopitelných chyb, zaviněných dlouhodobým herním výpadkem. Chybělo nám trochu více nasazení v obraně (box out), kde jsme nechávali soupeře doskakovat spoustu míčů. Mnohokrát jsme ztratili míč v rozehrávce po chybně zvolených přihrávkách a hlavně jsme se nedokázali prosazovat do fyzicky vyspělejší soupeřovy obrany. Snaha nechyběla, ale střelba byla naprosto špatná (jen 28%). A navíc někdy jsme volili zbytečně dlouhou střelu místo nájezdu do koše. Nedokázali jsme si pořádně přihrát pod koš, kde jsme mohli mít výškovou převahu, to byla škoda.
Celkově to však byl mnohem lepší výkon než tradiční trénink, kdy konečně hráči poznali, že se dá bránit mnohem tvrději a aktivněji. Chybí nám pak ta agresivita směrem do koše, protože na tréninku obrana skoro nefunguje.
Závěrem chci poděkovat paní trenérce Šandové, že nám umožnila sehrát tento zápas, kterým jsme si mohli alespoň jednou osahat herní návyky, které nám po výpadku sezóny tak hrozně chybí.

Sestava a body : Radek 0, Viktor 0, Kuba 4, Jirka 22, David 4, Lukáš 11, Kony 2, Čogi 0

Autor: Jan Kovařík