BK Krnov

Nejmladší minižáci U11 - OP

2012-02-11 15:28:40
P1090541 kopie.jpgBK Krnov - SNAKES Ostrava "A" 89:10 (15:1, 37:2, 69:2)
BK Krnov - SNAKES Ostrava "A" 92:20 (20:2, 35:9, 66:15)

Po dvou porážkách od Karviné jsme si potřebovali trochu napravit pověst a měli jsme k tomu dobrou příležitost. Na domácí palubovku krnovské Lokomotivy přijel totiž nejslabší (ale zárověň i nejmladší) tým OP. Na jejich hřišti jsme zíkali první výhry a tak se kluci svědomitě připravovali i na odvetu. V přípravě jsme sehráli také zápas s děvčaty SK Bruntál, který jsme ovšem prohráli. Bylo to tak dobrým ponaučením právě pro tyto pro nás důležité zápasy.
Chybělo nám sice 5 hráčů, ale naopak se někteří vrátili po nemoci. Nastoupili jsme tak akorát s 15 hráči včetně benjamínka Berťi Paličky, pro něhož to byl první mistrovský zápas v životě.
V obou zápasech se nám celkem dařilo v obraně, ale opět jsme se přednáněli v zahazování našich vyložených střeleckých šancí. Těch jsme měli nepočítaně, přesto jsme dali hodně bodů. Ale v utkáních se silnějšími soupeři by se nám to nemuselo vyplatit. Pokud jdu sám na koš,musím dát!!! Dobré bylo, že koš dali i hráči, kteří se dosud v zápasech netrefili. Bude to pro ně motivací pro další tréninky a zápasy. Ovšem je třeba přiznat, že kdybychom neměli na soupisce starší hráče, měli bychom i s tímto soupeřem velké problémy. Proto se nesmíme spoléhat jen na ně, ale musíme hrát všichni a všichni chceme dát koš či ubráníme svého hráče.
O tom, jestli jsme se zlepšili nám více poví další střetnutí s prvním týmem tabulky Příborem, kde jsme prohráli rozdílem několika tříd. Tyto zápasy se budou hrát příští sobotu od 13:30 hodin.
Autor: Jan Kovařík